E-mailaccount instellen

cPanel stelt je in staat om e-mailadressen te maken voor de domeinen die in je account zijn ondergebracht.

1. Meld je aan bij cPanel (Gedeelde hosting/Server).
  2. Klik in de sectie E-mail op Accounts.
  3. Klik op Account maken.
  4. Vul de velden op het scherm in en klik vervolgens op Account maken.

De omvang van je postbus telt mee voor het schijfruimtegebruik van je account.

Volgende stap

Problemen?

• Als je problemen ondervindt bij het toevoegen van een cPanel-e-mailaccount aan Outlook.com-e-mail, ga je naar Outlook.com Postmaster voor hulp.
  • Als je cPanel-e-mailaccounts niet werken, moet je waarschijnlijk de e-mailinstellingen van je domein bijwerken (dit zijn de MX-records van het DNS-zonebestand). Zie het volgende artikel voor meer informatie over dit onderwerp: DNS configureren voor je cPanel-domein.