E-mailaccount handmatig toevoegen aan Outlook 2016 (Windows)

Ontdek hoe je handmatig de accountinstellingen voor je Workspace-e-mail kunt configureren in Outlook 2016 (Windows) wanneer de accountdetectietool niet werkt. (Stel je e-mail in met een tool voor automatische detectie .)

1. Bevestig de instellingen of werk deze bij op het scherm Pop- en IMAP-accountinstellingen:
    Veld Wat in te voeren ...
    Wachtwoord Wachtwoord van Workspace-e-mailadres
    Gebruikersnaam Workspace-e-mailadres
    Type Selecteer POP of IMAP
    Inkomende server Voer pop.secureserver.net of imap.secureserver.net in
    Uitgaande server Voer smtpout.secureserver.net in
  2. Klik op Meer instellingen.
    Klik op Meer instellingen
  3. Klik op Uitgaande server.
  4. Selecteer Voor mijn uitgaande server (SMTP) is verificatie vereist.
    Selecteer een verificatieoptie
  5. Klik op Geavanceerd.
    Klik op Geavanceerd
  6. Voer onder Serverpoortnummers de serverinstellingen in van de Inkomende server (IMAP) en de Uitgaande server (SMTP):
    Veld Wat in te voeren ... Versleutelingstype
    Inkomende server (POP) 995 SSL
    Inkomende server (IMAP) 993 SSL
    Uitgaande server (SMTP) 465, 587 SSL
  7. Klik op OK.
    Klik op Ok om de server- en poortinformatie in te voeren
  8. Klik op Volgende om het instellen van de e-mail te voltooien. Op de volgende pagina verschijnen groene vinkjes terwijl het configuratieproces voltooid wordt.
  9. Om te controleren of je e-mail juist is ingesteld, kun je jezelf een testmail sturen vanaf je webmail. Wanneer je het bericht ontvangt, beantwoord je de mail vanuit Outlook om je uitgaande serverinstellingen te testen.

Opmerking: Als Outlook 2016 je accountgegevens nog steeds niet kan verifiëren, neem dan contact op met de klantondersteuning.

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.