E-mail automatisch instellen op je iOS-apparaat

je kunt e-mail op je Apple® iOS-apparaat, waaronder de iPhone® en iPad®, eenvoudig instellen door je e-mailadres en wachtwoord in te voeren met ons hulpprogramma voor het automatisch instellen van iOS, dat de poort- en serverinformatie voor je configureert.

Als je deze functie wilt gebruiken, moet je iOS 6 of later uitvoeren. Je kunt het besturingssysteem van je iOS-apparaat bijwerken via apple.com/ios.

E-mail automatisch instellen op uw Apple-apparaat

1. Ga naar het center voor het instellen van e-mail en meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op Aan de slag.
  3. Doe een van de volgende dingen:
    • Als u een mobiel apparaat gebruikt, klikt u op de koppeling om uw browser te openen.
    • Als u een ander apparaat dan uw mobiele apparaat gebruikt:
      1. Voer in het veld Telefoonnummer uw mobiele telefoonnummer in of, in het geval van een iPad met 3G of een mobiel abonnement, uw mobiele-datanummer.

Als je het mobiele-datanummer op uw iPad wilt weergeven, tik je achtereenvolgens op Instellingen, Algemeen en Info en vervolgens schuif je naar Mobiele-datanummer.

2. Selecteer uw mobiele provider in het menu Aanbieder en klik op de optie voor verzenden.

Als je aan andere provider gebruikt dan de vermelde providers (vooral bij klanten buiten de Verenigde Staten), moet je de koppeling verzenden naar het e-mailadres voor het mobiele telefoonnummer.

3. Klik in het tekstbericht dat je ontvangt op de koppeling om je browser te openen.
  4. Klik in het browservenster op Installeren.
  5. Klik op Nu installeren.
  6. Optioneel: als u op uw Apple-apparaat een vergrendelingscode heb ingesteld, voert u deze code in.
  7. Voer het wachtwoord voor uw e-mailaccount in en klik op Volgende.
  8. Klik zodra het bericht Geverifieerd wordt weergegeven op Gereed.

E-mailaccounts van uw Apple-apparaat verwijderen

1. Tik op uw iOS-apparaat op Instellingen en tik vervolgens op Algemeen.
  2. Tik op Profielen.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Optioneel: als u op uw Apple-apparaat een vergrendelingscode heb ingesteld, voert u deze code in.

Om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.