Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een pagina op mijn website dupliceren

Als je snel meerdere pagina's met vergelijkbare inhoud wilt maken, maak je een kopie van je pagina.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Plaats in de sitenavigatie de muisaanwijzer op de pagina die je wilt kopiëren en selecteer hetpagina -instellingen tandwielpictogram Instellingenmenu . Selecteer Pagina's in de mobiele app en selecteer vervolgens hetverticaal kebabmenu met drie stippen menu.
  5. Selecteer Pagina dupliceren .
  6. Gebruik pagina -instellingen om de naam van je pagina te wijzigen (of om deze te verbergen voor navigatie). Je kunt je pagina's ook opnieuw indelen of van je pagina's een vervolgkeuzemenu maken .
  7. Ga door met het aanpassen van je pagina door inhoud in een sitesectie te bewerken, een sectie toe te voegen, een sectie te kopiëren of een sectie te verwijderen .
  8. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .