Duik erin: Blader door de meest bezochte Linux-hostingartikelen

Hier is een overzicht van de meest bezochte artikelen voor Linux-hosting met cPanel. Gebruik het als je gids - van de basisstappen voor het instellen van je hosting en het uploaden van content tot en met meer geavanceerde onderwerpen zoals databasebeheer en het wijzigen van PHP -instellingen.

Klik om naar elke sectie te gaan
Ontdek Linux -hosting met cPanel Kopieer bestanden naar mijn site
Publiceer mijn website Mijn website verfijnen
Werk met databases Gebruik PHP -scripts en toepassingen
Probleemoplossing

Ontdek Linux -hosting met cPanel

Lees meer over het instellen van je hostingaccount en het beheren van je websites. ( Terug naar boven )

Bestanden kopiëren naar mijn site

Meer informatie over FTP en upload uw websitebestanden. ( Terug naar boven )

Mij website publiceren

Kies een contentmanagementsysteem (CMS) om je website online te bouwen en bekijk een voorbeeld van je website voordat je deze live maakt. ( Terug naar boven )

Mijn website verfijnen

Installeer handmatig een SSL -certificaat, leid URL's om en voeg IP toe. ( Terug naar boven )

Werken met databases

Importeer, exporteer en maak verbinding met MySQL -databases. ( Terug naar boven )

PHP-scripts en toepassingen gebruiken

Bouw een veelzijdige website met PHP. ( Terug naar boven )

Probleemoplossing

Waarom wordt mijn website niet weergegeven? ( Terug naar boven )