Gen 4 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Duik erin: Alle artikelen over Gen 4 VPS en Dedicated Server

Hier is een overzicht van alle Generation 4 VPS- en Dedicated Server -helpartikelen. Gebruik het als je gids - van de basisstappen voor het instellen van je server tot het maken van een cPanel -account en het beheren van je back -ups.

Ontdek dedicated servers en VPS van de vierde generatie

Vergelijk alle pakketten en stel de server in

Verbindingsinformatie voor mijn server zoeken of wijzigen

Haal het IP -adres op, wijzig de servernaam en hostnaam en deblokkeer de vereiste poorten

De toegang tot mijn server beheren

Maak verbinding met SSH, schakel root -toegang in of reset het wachtwoord

Werken met domeinen

Add-ons inschakelen, externe of ongeregistreerde domeinen

Weken met WebHost Manager en cPanel

Accounts en FTP-gebruikers toevoegen en naamserver-DNS inschakelen

Werken met Plesk en Windows

Aanmelden via Plesk en verbinding maken via Externe desktop

Beheer serverback-ups en snapshots (alleen VPS)

Maak een back -up van de server of herstel deze vanuit een back -upbestand

Herstel of bouw de server opnieuw op

Start eenvoudig opnieuw op of begin met een nieuwe build

Gebruik de herstelconsole of de reddingsmodus

Problemen oplossen via SSH