E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Draai afbeeldingen

Als je afbeeldingen zijwaarts of ondersteboven zijn, gebruik je het hulpmiddel voor het draaien van afbeeldingen in de GoDaddy Email Marketing -samensteller om ze goed in te stellen.

Nadat je je afbeelding hebt geüpload en aan je campagne hebt toegevoegd, klik je met de rechtermuisknop op de miniatuur van de afbeelding in de galerij (Ctrl-klik, Alt-klik of klik met twee vingers als je een Mac gebruikt), en klik op de knop Draaien optie wordt weergegeven.

Draai een afbeelding

Als je op de optie Draaien klikt, wordt de afbeelding 90 graden gedraaid. En als de afbeelding al in de printvormgeving is geplaatst, wordt de rotatie daar ook weerspiegeld.

Als je met de rechtermuisknop op de afbeelding klikt en op Draaien klikt, wordt de afbeelding nog eens 90 graden gedraaid tot deze ondersteboven staat. Je kunt doorgaan met deze stappen om de afbeelding terug te brengen naar de oorspronkelijke stand.

Opmerking: als je een afbeelding in je galerij draait, wordt de afbeelding geroteerd waar deze in een campagne wordt gebruikt. Dus als je deze afbeelding in een andere campagne hebt gebruikt, wordt deze daar ook op dezelfde manier gedraaid.