Downloadbare bestanden toevoegen

Je kunt bestanden naar je website uploaden, die bezoekers vervolgens kunnen downloaden voor offline gebruik. Dit kan van pas komen om onder andere dingen zoals flyers, medische formulieren, ontheffingen van aansprakelijkheid en muziekfragmenten te delen.

Er worden bijna 50 indelingen ondersteund, waaronder eentje voor Microsoft Word en overige tekstdocumenten, PDF-bestanden (Portable Document Files), spreadsheets en meer dan 20 voor alleen afbeeldingen en video's. De lijst wordt steeds groter.

Opmerking: Een bestand mag niet groter zijn dan 30 MB. Je kunt in dit gedeelte maximaal 15 bestanden toevoegen. Als je er meer nodig hebt, maak je nog een gedeelte met Bestanden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Scrol naar de locatie waar je een downloadsectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Klik op Bestanden en kies vervolgens één lay-out.
    Klik op Bestanden
  5. Als de bevestiging Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op de nieuwe sectie of op Downloaden en begin je de opties van de sectie aan te passen.
    Klik op Bestanden
  6. Klik op Content, wijzig de velden Sectietitel en Beschrijving als je dat wilt en klik vervolgens op Toevoegen om een bestand te uploaden op je website die bezoekers kunnen downloaden.
    Klik op Toevoegen
  7. Herhaal stap 6 om meer bestanden aan je website toe te voegen.
    Na het toevoegen van bestanden

Opmerking: Om de naam van een bestand te wijzigen, klik je op de naam in de lijst en wijzig je deze in het veld Bestandlabel.

8. Voer overige wijzigingen door in het venster Bestanden rechts, dat onmiddellijk in het hoofdvenster wordt weergegeven.
    Bewerkingen aan de rechterkant vergelijken met het hoofdvenster
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  10. Als je klaar bent, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).