Downloadbare bestanden toevoegen

Je kunt bestanden naar je website uploaden, die bezoekers vervolgens kunnen downloaden voor offline gebruik. Dit kan van pas komen om onder andere dingen zoals flyers, medische formulieren, ontheffingen van aansprakelijkheid en muziekfragmenten te delen.

Er worden bijna 50 indelingen ondersteund, waaronder eentje voor Microsoft Word en overige tekstdocumenten, PDF-bestanden (Portable Document Files), spreadsheets en meer dan 20 voor alleen afbeeldingen en video's. De lijst wordt steeds groter.

Note: Each file can be no larger than 30 MB. You can add up to 15 files in the section. If you need more, create another Files section.

1. Log in to your GoDaddy account and open your product. (Need help opening your product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Scroll naar de locatie waar je een downloadsectie wilt toevoegen en klik op de groene plus.
    Klik op de groene plusknop
  4. Klik op Bestanden en kies vervolgens één lay-out.
    Klik op Bestanden
  5. Als de bevestiging Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op de nieuwe sectie of op Downloaden en begin je de opties van de sectie aan te passen.
    Klik op Bestanden
  6. Klik op Content, wijzig de velden Sectietitel en Beschrijving als je dat wilt en klik vervolgens op Toevoegen om een bestand te uploaden op je website die bezoekers kunnen downloaden.
    Klik op Toevoegen
  7. Herhaal stap 6 om meer bestanden aan je website toe te voegen.
    Na het toevoegen van bestanden

To rename a file, click it in the list and change it in the File Label field.

8. Voer overige wijzigingen door in het venster Bestanden rechts, dat onmiddellijk in het hoofdvenster wordt weergegeven.
    Bewerkingen aan de rechterkant vergelijken met het hoofdvenster
  9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus wanneer je klaar bent klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Ook kun je een nieuw domein kopen of een van je andere domeinen gebruiken.
  10. Als je klaar bent, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).

More Info