Download back -ups van de site in Linux -hosting

Opmerking: Site Backup is sinds januari 2018 niet meer verkocht als nieuw product. Zie voor onze nieuwe back -upoplossing Wat is Website Backup?

Je kunt een kopie downloaden van de bestanden waarvan een back -up is gemaakt naar Site Backup als een ZIP -bestand om lokaal op te slaan.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel in de sectie Bestanden de optie Back -up van site .
  5. Klik naast de website of database die je wilt gebruiken opDownload bestanden ( Bestanden downloaden ).
  6. Selecteer in het menu Datum de back -up die je wilt gebruiken.
  7. Selecteer de bestanden en mappen die je wilt gebruiken.
  8. SelecteerDownload bestanden ( Bestanden downloaden ).
  9. Voer een naam in voor de back -up en klik op Downloaden .