SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaatbestanden downloaden

Als je je SSL-certificaat handmatig op je hostingaccount of server installeert, moet je je primaire en tussenliggende certificaten via het SSL-dashboard downloaden.

Als de optie om je SSL-certificaat te downloaden, is uitgeschakeld hebben we het certificaat al voor je geïnstalleerd. Je hoeft deze instructies dan ook niet te volgen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat dat je wil downloaden.
  3. Selecteer onder Certificaat Downloaden een Servertype en selecteer dan Zipbestand downloaden.
Je certificaat wordt gedownload.