Download mijn GoDaddy Pro -factuur als pdf

Je wordt maandelijks gefactureerd wanneer je premiumfuncties voor je websites in GoDaddy Pro gebruikt, en je kunt de factuur downloaden als pdf -bestand.

Opmerking: Facturen worden op de 5e dag van de maand aangemaakt voor het gebruik van de vorige maand.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Facturering .
    Open instellingen
  4. Alle facturen staan aan de rechterkant. Klik op de factuur die je wilt downloaden en klik vervolgens op PDF in de rechterbovenhoek.