Download mijn gegevens van GoDaddy Pro

Je kunt een verzoek indienen om alle gegevens van GoDaddy Pro voor je account te downloaden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Start in de linkerzijbalk.
  3. Klik op je afbeelding in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Instellingen .
    Open instellingen
  4. Klik op het tabblad Profiel.
  5. Klik in het gedeelte Persoonlijke gegevens exporteren op Gegevensexport aanvragen .

Opmerking: het exporteren van de gegevens kan even duren.

6. Als de gegevens klaar zijn, zie je de melding Gegevensexport voltooid in de rechterbovenhoek. Klik op de link om de download te starten. De link is 7 dagen geldig.