Download Microsoft Office Desktop Apps.

Een deel van onze abonnement voor Office 365 van GoDaddy bestaat uit downloads van Microsoft Office-desktoptoepassingen, waaronder:

• Outlook
  • Word
  • Excel
  • PowerPoint

Desktoptoepassingen downloaden

1. Ga naar email.coolexample.com, waarbij coolexample.com je domeinnaam voor e-mail is.
  2. Voer je wachtwoord en je e-mailadres in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op en selecteer Office 365-instellingen.
  4. Klik op Software en dan op de naam van de software die je wilt downloaden.

OPMERKING: Als je 64-bits downloads wilt van deze programma's, klik je op Geavanceerd naast de optie voor 32-bits. Selecteer 64-bits en klik dan op Installeren.

Meer hoef je niet te doen! Je kunt nu meteen aan de slag met je computer en je suite met Office-producten.