Beheerde WordPress Help

Download je sitebestanden

Stap 1 van de serie Verplaats een beheerde WordPress site naar een onbeheerde WordPress account.

Om je WordPress site te verplaatsen, moet je kopieën van al je site bestanden downloaden. Al je webpagina's, afbeeldingen, en andere media staan in je wp-content map.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  3. Selecteer voor de website die je wilt migreren Instellingen in het menu Menu-pictogram.
    Optiemenu van site
  4. Naast Bestandsverkenner in het gedeelte Tools selecteer je Openen.
    Knop Bestandsverkenner
  5. Selecteer de map wp-content en selecteer danDownloaden van de werkbalk.
    Contentmap downloaden