Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download je sitebestanden

Om je site te migreren van een beheerde WordPress-account naar een niet-beheerde hostaccount, download je eerst de map wp-content naar een lokale map.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer in de sectie Beheerde WordPress de optie Beheren voor de site die je wilt migreren.
  3. Selecteer in dit configuratiescherm Tools .
  4. Selecteer Openen naast Bestandsbrowser.
  5. Zoek en selecteer de map wp-content.
  6. Selecteer Downloaden in de werkbalk.