Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download je sitebestanden

Stap 1 van een beheerde WordPress -site verplaatsen naar een onbeheerde WordPress -accountreeks .

Om je WordPress -site te verplaatsen, moet je kopieën van al je sitebestanden downloaden. Al je webpagina's, afbeeldingen en andere media bevinden zich in jewp-content map.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  3. Selecteer voor de website die je wilt migreren Tools in hetmenupictogram menu.

menu met site -opties
  4. Selecteer Openen naast Bestandsbrowser .
    bestandsbrowser
  5. Selecteer hetwp-content map en selecteer vervolgens Downloaden op de werkbalk.
    download inhoudsmap