Beheerde WordPress Help

Download je sitebestanden


Stap 1 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Om je WordPress site handmatig te verplaatsen, moet je de sitebestanden downloaden die in de wp-content-map staan. In deze map staan de thema's, plug-ins, afbeeldingen en andere media voor je site. Je werkwijze hangt af van je huidige host. Als je bijvoorbeeld een GoDaddy Linux Hosting-account hebt, kun je bestandsbeheer van cPanel gebruiken of een FTP-app, zoals Filezilla.

Bij deze stappen wordt er vanuit gegaan dat je (zoals de meeste WordPress gebruikers) gaat verplaatsen vanaf een op Linux-gebaseerde hosting met cPanel.

 1. Open Bestandsbeheer in cPanel.
 2. Selecteer in de mappenstructuur aan de linkerkant public_html. Hier wordt gewoonlijk je site opgeslagen op de meeste Linux-gebaseerde servers.
 3. Selecteer wp-content uit de bestandslijst aan de rechterkant. Als je site geïnstalleerd staat in een andere map kun je deze informatie vinden in de gegevens voor de site in Installatron.
  waar is de wp-content map
 4. Selecteer Comprimeren uit het bovenste menu.
 5. OnderCompressie Type, selecteer Zip Archief, en selecteer danComprimeer mappen.
  selecteer comprimeer mappen
 6. Nadat de bestandsbeheerder wp-content.zipheeft gemaakt, sluit de compressie resultaten venster. Je zou het nieuwe zip-bestand in de lijst moeten zien. Zo niet, selecteer Opnieuw laden om te vernieuwen.
 7. Selecteer wp-content.zip and selecteer danDownloaden. Het zip-bestand wordt gekopieerd naar de standaard downloadlocatie op je computer.
  Zip-bestand downloaden
 8. Zoek het bestand op je computer en pak het uit. (Voor MacOS of voor Windows)

Meer informatie