Download en installeer de Office-apps

Met Microsoft 365 Business Premium- en Premium Security-abonnementen kun je Office-apps installeren op maximaal vijf computers per gebruiker.

Voordat je je Office-apps kunt installeren, moet je je e-mailaccount maken. Heb je al een oudere versie van Office op je computer, verwijder die dan voordat je de nieuwe versie downloadt. Voor extra informatie kun je deze Microsoft-artikelen gebruiken over het verwijderen van Office op een pc of het verwijderen van Office op een Mac.

1. Meld je aan bij je Dashboard voor e-mail en Office.
  2. Selecteer Office downloaden. Dit opent je Microsoft 365-account. Je wordt mogelijk gevraagd je aan te melden met je e-mailadres en wachtwoord.
    Office downloaden
  3. Selecteer Office installeren. Het installatiebestand wordt gedownload. Indien gevraagd selecteer je Opslaan. Je kunt ook gevraagd worden je voorkeurstaal en Office-versie te kiezen voordat je met de installatie kunt beginnen.
    Office installeren
  4. Als het bestand is gedownload, open je het bestand en volg je de stappen voor het installeren van je Office-apps.
    Installatiestappen voor Office
  5. Wanneer je je nieuwe Office-apps opent, meld je je aan met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365.

Opmerking: je moet mogelijk je accounttype als Werk en School kiezen om door te gaan.