Office downloaden en installeren

Installeer apps van Microsoft 365 (zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint) op tot vijf apparaten per gebruiker.

Vereist:
  1. Je moet een e-mailabonnement van Business Professional, Premium Security of Business Enterprise hebben om de apps van Office te installeren via het dashboard E-mail & Office.
  2. Als je al een oudere versie van Office op je computer hebt, verwijder die dan voordat je de nieuwe versie downloadt die je bij je abonnement ontvangt. Ontdek hoe je Office van een pc of van een Mac verwijdert.
  1. Meld je aan bij je Dashboard voor e-mail en Office:
    • Meld je aan als -gebruiker met je e-mailadres en wachtwoord.
    • Meld je aan als -accounteigenaar met je eigen GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord.
  2. Selecteer Office downloaden om je Microsoft 365-account te openen. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden met je e-mailadres en wachtwoord.
    • Als je een gebruiker bent, ga dan naar de sectie Configuratie op het dashboard om de optie Office downloaden te zien.
    Office downloaden
  3. Selecteer Office installeren. Het installatiebestand wordt gedownload. Indien gevraagd selecteer je Opslaan. Je moet je voorkeurstaal en Office-versie kiezen voordat je met de installatie kunt beginnen.
    Office installeren
  4. Als het bestand is gedownload, open je het bestand en volg je de stappen voor het installeren van je Office-apps.
    Installatiestappen voor Office
  5. Wanneer je je nieuwe Office-apps opent, meld je je aan met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365. Je moet mogelijk het accounttype Werk of school in plaats van Persoonlijk kiezen om door te gaan.