Download een back -up van GoDaddy Pro naar mijn computer

Je kunt back -ups downloaden naar je computer vanaf je GoDaddy Pro -dashboard.

Opmerking: je moet de tool Premium back -ups activeren om ze naar je computer te kunnen downloaden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de website en klik op Back -ups .
    Open back -ups
  4. Selecteer de datum van de back -up en klik op de back -up in het gedeelte Naam back -up.
  5. Klik op Back -up downloaden.
  6. Wanneer het back -uparchief is gegenereerd, klik je op Downloaden .