Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download de certificaatbestanden voor mijn code/stuurprogramma -ondertekening

Opmerking: vanaf 1 juni 2021 zal GoDaddy niet langer certificaten voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening verstrekken of verlengen. Als je al in het bezit bent van een certificaat voor codeondertekening of stuurprogramma -ondertekening, kun je dit na 1 juni 2021 niet opnieuw versleutelen. Alle certificaten die voor 1 juni 2021 zijn uitgegeven, blijven geldig totdat ze verlopen.

Nadat we je aanvraag voor het ondertekenen van je code/stuurprogramma hebben goedgekeurd, moet je je certificaatbestanden downloaden.

Opmerking: Als je je SSL-certificaat verplaatst naar een nieuwe server, als je server is gecrasht, als je je privésleutel bent kwijtgeraakt, of als je een foutmelding ontvangt dat de privésleutel niet overeenkomt, kun je niet zomaar je certificaat opnieuw installeren; je moet je certificaat een nieuwe sleutel geven .

  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer SSL-certificaten en selecteer Beheren voor het certificaat dat je wil downloaden.
  3. Selecteer onder Certificaat Downloaden een Servertype en selecteer dan Zipbestand downloaden.

Volgende stap

Je volgende stap hangt af van het soort code of stuurprogramma dat je wilt ondertekenen:


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.