Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download bestanden van Webbouwer versie 6

Alle niet-fotobestanden worden niet opgenomen in de overgangstool van Webbouwer versie 6 naar Website Builder. Zo download je je bestanden van je oude site en voeg je ze toe aan je nieuwe site.

Waarschuwing: nadat je je nieuwe Website Builder -site hebt gepubliceerd, heb je geen toegang tot je bestanden.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Opmerking: Zodra je de overgang hebt gestart, wordt je site Websites + Marketing genoemd, gevolgd door de naam van je abonnement (bijv. Websites + Marketing Standard). Voorheen bevatte je site Webbouwer in de titel van je abonnement (bijv. Zakelijk Plus Websitebouwer). De URL van je site blijft echter hetzelfde.

4. Selecteer Website bewerken om de nieuwe websitebouwer te openen.
  5. Kies in het menu Website Builder in de linkerbovenhoek en selecteer Website Builder V6. Hierdoor wordt je oude site -editor geopend in een nieuw tabblad.
  6. Selecteer onderaan bestanden uploaden.
  7. Selecteer op het tabblad Bestanden de bestandsnaam om het downloaden te starten. Bestanden moeten afzonderlijk worden gedownload en kunnen niet in bulk worden gedownload.
  8. Als je klaar bent met het downloaden van al je bestanden, voeg je downloadbare bestanden of pdf's toe aan je nieuwe Website Builder -site.