Download en installeer de Office-apps voor Android

Blijf productief met Office-apps op je Android-apparaat. Als je beschikt over een Online Zakelijk Essentieel-, Zakelijk Essentieel-, of Zakelijk Professioneel-pakket, moet je elke Office-app apart downloaden via de Google Play Store.

1. De Office-app combineert Microsoft Word, Excel en PowerPoint op één plek en is beschikbaar voor downloaden voor Android. Als je Microsoft Office wilt downloaden, gebruik je de camera van je telefoon om deze QR code te scannen.
    gd qr-code voor microsoft office-app downloaden
  2. Als je meer apps wilt downloaden of als je apps afzonderlijk wilt downloaden, selecteer dan de desbetreffende app en installeer deze:
  3. Open de app en selecteer daarna Aanmelden.
  4. Voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in.
  5. Selecteer Volgende.
  6. Je wordt omgeleid naar een andere aanmeldingspagina voor het invoeren van je wachtwoord.
  7. Selecteer Aanmelden.

Afhankelijk van hoeveel bestanden en mappen je hebt, kan het enkele minuten duren voordat alles is gesynchroniseerd. Nadat het synchroniseren is voltooid, kun je al je documenten openen en delen en kun je documenten maken.