Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Download afbeeldingen van fotoalbums

Wanneer je je site overzet van Webbouwer versie 6 naar Website Builder , worden alle afbeeldingen in het fotoalbum van je site automatisch overgebracht.

Het is echter mogelijk dat je afbeeldingen hebt in andere zelfstandige fotoalbumaccounts die je wilt downloaden en vervolgens wilt toevoegen aan je Website Builder -afbeeldingengalerij. Deze stappen zijn vergelijkbaar met het downloaden van andere bestanden (zoals pdf's, documenten, enz.) Die je mogelijk wilt verplaatsen naar je Website Builder -site.

Hoe de bron van een afbeelding te bepalen

Deze stappen helpen je te bepalen welke afbeeldingen op je Website Builder versie 6 -site staan en welke in een zelfstandig fotoalbum staan en handmatig moeten worden gedownload.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.

Opmerking: Zodra je de overgang hebt gestart, wordt je site Websites + Marketing genoemd, gevolgd door de naam van je abonnement (bijv. Websites + Marketing Standard). Voorheen bevatte je site Webbouwer in de titel van je abonnement (bijv. Zakelijk Plus Websitebouwer). De URL van je site blijft echter hetzelfde.

3. Selecteer Website bewerken om de nieuwe websitebouwer te openen.
  4. Kies in het menu Website Builder in de linkerbovenhoek en selecteer Website Builder V6. Hierdoor wordt je oude site -editor geopend in een nieuw tabblad.
  5. Selecteer onderaan bestanden uploaden.
  6. Selecteer het tabblad Afbeeldingen.
  7. Selecteer een van de opties in het vervolgkeuzemenu Account.
    • Als de accountnaam dezelfde is als je site, worden de afbeeldingen in die galerijen automatisch gemigreerd naar Website Builder. Je hoeft verder niets te doen.
    • Afbeeldingen in alle andere accounts staan in zelfstandige fotoalbums en moeten handmatig worden gedownload.

Download afbeeldingen van je standalone fotoalbum

Download foto's van je zelfstandige fotoalbums afzonderlijk of als een groep.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar de sectie Fotoalbum en selecteer deze om deze uit te vouwen. Selecteer vervolgens Beheren naast je fotoalbum.
  3. Selecteer in je op zichzelf staande fotoalbum de galerij waarvan je foto's wilt downloaden.
  4. Download foto's afzonderlijk of als een groep.
    • Foto's afzonderlijk downloaden: Selecteer Downloaden onder elke afbeelding die u wilt downloaden.
    • Foto's downloaden als een groep: Selecteer Beheren . Plaats vinkjes bij de foto's die je wilt downloaden. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Deze actie toepassen de optie Foto's downloaden . Selecteer Go om je foto's te downloaden.
  5. Zodra je al je afbeeldingen hebt, voeg je je afbeeldingen toe aan je nieuwe Website Builder -site.