Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Doorstuuropties voor mijn Microsoft 365 e -mailadres

E -mail doorsturen is een functie waarmee je een kopie van een inkomende e -mail naar een ander e -mailadres kunt sturen, zoals het doorsturen van een e -mailadres naar een ander e -mailadres. Maar er zijn verschillende manieren om doorsturen te gebruiken om je inkomende e -mail beter te organiseren.

Selecteer een koppeling voor meer informatie over een doorschakeltype en hoe je dit kunt instellen.

Ik wil een kopie doorsturen naar een ander e -mailadres

U kunt zonder dat u iets doet, kopieën van e -mails ontvangen in zowel uw oorspronkelijke als een ander e -mailadres. Of kies ervoor om door te sturen zonder een kopie in de originele mailbox te bewaren. Je kunt dit op elk moment in- of uitschakelen en je persoonlijke e -mail privé houden. Je kunt doorsturen naar je Microsoft 365 of een andere e -mailprovider.

    Voorbeeld: paul@coolexample.com en paulpointsman@gmail.com ontvangen een kopie van elke inkomende e -mail.

Selecteer een koppeling voor de stappen voor het doorsturen van e -mail naar Microsoft 365 of een andere e -mailprovider:

Terug naar boven

Ik wil een e -mailadres dat is toegewezen aan het doorsturen naar een of meer gebruikers

Een distributiegroep is een e -mailadres zonder een speciaal postvak dat inkomende e -mail doorstuurt naar andere gebruikers. Gebruik een distributiegroep om intern, extern of beide door te sturen.

    Voorbeeld: hr@coolexample.com stuurt e -mail door naar paul@coolexample.com en jane@coolexample.com .

Kies uit 1 van de 2 opties voor het instellen van een distributiegroep:

Wanneer je een distributiegroep instelt in het Exchange -beheercentrum met een extern e -mailadres, vermeldt die distributiegroep niet de externe e -mailadressen in het e & Office -dashboard.

Terug naar boven

Ik wil een andere e -mailidentiteit maken

Een e -mailalias wordt gebruikt om het e -mailadres te verbergen dat de inkomende e -mail ontvangt. Gebruik een alias om je primaire e -mailadres te beschermen, spam te vermijden en extra identiteiten voor je bedrijf te creëren.

    Voorbeeld: paul@coolexample.com ontvangt berichten verzonden naar noreply@coolexample.com en paul@coolexample.com aangezien noreply@coolexample.com een alias is ingesteld.

Maak een alias in de e & Office -dashboard

Als je een foutmelding krijgt in de e & Office -dashboard, je kunt een alias maken in het Exchange -beheercentrum . Het alias verschijnt mogelijk niet in de e & Office -dashboard meteen.

Terug naar boven

Ik wil een bepaald type e -mail doorsturen naar bepaalde gebruikers

Maak regels om bepaalde e -mail naar bepaalde gebruikers te sturen. Je kunt deze regels op elk moment activeren of deactiveren.

    Voorbeeld: Als inkomende e -mail naar paul@coolexample.com een onderwerpregel "Salarisadministratie" heeft, kunt u een regel instellen om salarisadministratie -e -mails door te sturen naar de werknemer die de salarisadministratie -e -mails afhandelt.

Maak een regel vanuit Outlook op het web

Terug naar boven

Verwante stap

Meer informatie