Doorstuuraccounts instellen in het Workspace Control Center

Je kunt e-mailadressen instellen die alleen tot doel hebben berichten door te sturen naar andere postvakken. Er wordt geen e-mail opgeslagen op het doorstuuradres. Alle berichten worden onmiddellijk omgeleid naar het doele-mailadres.

Een doorstuuradres voor e-mail instellen

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op E-mail werkruimte.
  3. Als je een gratis tegoed gebruikt, klik je naast GRATIS E-MAIL DOORSTUREN op de optie Instellen. Vul de velden op het scherm in en klik vervolgens op Instellen.
  4. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  5. Klik op Doorstuuradres maken.
  6. Vul de velden op het scherm in en klik vervolgens op Maken.
    Veld Wat te doen...
    Dit e-mailadres doorsturen: Voer het e-mailadres in dat je wilt maken.
    Naar deze e-mailadressen: Voer de e-mailadressen in waarop je berichten wilt verzenden die worden verzonden naar het e-mailadres dat je maakt.
    Plan Selecteer het doorstuurplan dat je wilt gebruiken.
    Catchall Selecteer deze optie als je op dit adres e-mail wilt verzenden die is verzonden naar adressen voor je domeinnaam die niet bestaan.
    Schakel automatisch antwoord in Selecteer deze optie als je een automatisch antwoord wilt verzenden aan iedereen die e-mailberichten naar dit adres verzendt.

Als het doorstuuradres eenmaal is ingesteld, moet u ervoor zorgen dat de juiste MX-records aan de domeinnaam worden gekoppeld.

De locatie van uw MX-records

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op E-mail werkruimte.
  3. Klik naast de account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Ga naar het tabblad Domeinen en klik vervolgens op Serveradressen.
  5. Noteer de juiste instellingen voor uw MX-records.

Als uw domeinnaam elders is geregistreerd, verstrekt u deze MX-records aan uw hostingprovider voor het gebruik van onze e-mail. Het kan maximaal 48 uur duren voordat de wijziging van kracht wordt.

Uw MX-records bijwerken

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik naast Domeinen op Beheren.
  3. Klik op de domeinnaam die u wilt bijwerken.
  4. Ga naar het tabblad DNS-zonebestand.
  5. Klik in de sectie MX (Mail Exchanger) naast de record die je wilt wijzigen en klik op Record bewerken.
  6. Bewerk de volgende velden:
    • Prioriteit — Selecteer de prioriteit die je aan de e-mailserver wilt toewijzen.
    • Host — Voer de domeinnaam of het subdomein voor de MX-record in. Typ @ om de record direct aan je domeinnaam toe te wijzen of voer het subdomein van je hostnaam in, zoals www of ftp.
    • Verwijst naar — Voer het e-mailserveradres in, zoals smtp.secureserver.net.
    • TTL — Selecteer hoe lang de server de informatie in de cache moet bewaren.
  7. Klik op Save (Opslaan) en klik op Save Changes (Wijzigingen opslaan).