Domeinvermeldingen maken op GoDaddy-veilingen vanuit Domeinbeheer

Je kunt actieve domeinnamen vermelden op GoDaddy-veilingen® vanuit domeinbeheer.

Opmerking: Je kunt geen vermelding maken van een domein via je mobiele apparaat. Domeinnamen die binnen de komende 90 dagen aflopen, inactieve domeinnamen of internationale domeinnamen kun je ook niet te koop aanbieden. Voor een lijst met ondersteunde domeinnaam-extensies, zie Welke domeinen kan ik verkopen op de veilingsite?

1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
  2. Als je niet automatisch wordt doorverwezen naar die pagina, selecteer dan het tabblad Mijn producten:
  3. Tabblad Mijn producten

4. Klik op Alles beheren:
  5. Alles beheren

6. In het menu Kopen en verkopen, selecteer je GoDaddy-veilingen®-vermeldingen.
  7. Klik op het tabblad Een domein vermelden bovenaan de pagina.
  8. In de sectie Een domein vermelden, typ je de naam van het domein dat je wilt vermelden en vervolgens voltooi je de volgende velden:
    • Vermeldingstype: het veilingtype dat je wilt aanmaken voor de domeinnaam
    • Bieden vanaf: het beginbod dat je wilt gebruiken voor de veiling
    • Categorie: de categorie die je wilt gebruiken voor de domeinnaam
    • Beschrijving: een beschrijving van de vermelding
  9. Selecteer het type Zichtbaarheid dat je wilt en geef vervolgens aan hoe je betalingen wilt ontvangen.
  10. Lees de Universele servicevoorwaarden en als je ermee akkoord gaat, selecteer dan Ik heb gelezen en ga akkoord met....
  11. Klik op Voltooien