Verwijder GoDaddy Auctions® -domeinvermeldingen

Een vermelding verwijderen uit GoDaddy Auctions & reg; als je geen aanbiedingen of tegenbiedingen hebt geaccepteerd en niemand heeft geboden op je vermelding. Advertenties die zijn gemaakt via Push to Auction kunnen niet worden verwijderd.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen & reg; account . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Verkooplijst en vervolgens Verkopen .
  3. Vink het vakje aan naast de domeinvermelding (en) die je wilt verwijderen.
  4. Selecteer Verwijderen om de vermelding te annuleren.
  5. Controleer de annulering door OK te selecteren in de bevestigingspop-up.
  6. Selecteer nogmaals OK om het proces te voltooien.