Help

Domeinen Help

Domeinnamen kopen die je hebt gewonnen

Als je een veiling voor een domeinnaam wint, zorgt GoDaddy-veilingen® voor de transactie tussen jou en de verkoper. Wij sturen je een e-mail met alle aanwijzingen voor het starten van de transactie. Als je de door ons gestuurde aanwijzingen niet kunt vinden, bel dan naar GoDaddy-veilingen voor ondersteuning: (480) 505-8892.

Nadat je je betaling hebt verstuurd, wordt deze gecontroleerd door GoDaddy-veilingen of Escrow.com. Deze controle kan maximaal vijf dagen duren. Voor meer informatie over betalingstransacties, zie Inzicht in betalingstransacties van GoDaddy -veilingen.

Als je een domeinnaam wint die niet is geregistreerd bij GoDaddy, moet je contact opnemen met de verkoper voor het starten van de overdracht van de domeinnaam. Als je de verkoper niet kunt bereiken of problemen ondervindt bij de overdracht, kun je een geschil openen. Zie de volgende artikelen voor meer informatie: Contact opnemen met de domeinnaamverkoper en Een transactie betwisten op Go Daddy -veilingen.

  1. Meld je aan bij GoDaddy-veilingen.
  2. Ga met je cursor naar Biedingenlijst en selecteer Gewonnen.
  3. Klik op Dit domein betalen en doorloop het afrekeningsproces.

    Opmerking: als je een verlopen domeinnaam koopt, kun je Privéregistratie toevoegen indien beschikbaar. Op de pagina Je winkelwagen weergeven selecteer je voor Soort registratie Privé. Zie Privéregistratie Veelgestelde vragen voor meer informatie over privacy van domeinen.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.