Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Domeinen verkopen in een 7-daagse openbare veiling

Met GoDaddy-veilingen kun je je domeinnaam te koop aanbieden in een 7-daagse openbare veiling.

Je stelt de vraagprijs in. Dit is het minimale startbod dat kopers kunnen invoeren voor de domeinnaam. Potentiële kopers brengen een bod uit en de hoogste bieder wint wanneer de veiling eindigt. Je kunt ook een minimumprijs instellen, zodat de domeinnaam alleen wordt verkocht als het winnende bod aan een drempelwaarde voldoet.

Opmerking: potentiële kopers kunnen de minimumprijs niet zien, maar ze kunnen wel zien dat je er een hebt ingesteld en of iemand deze heeft gehaald.

Zie voor meer informatie over je vermeldingsoptiesUitleg over advertentie-opties van GoDaddy .

 1. Meld je aan bij je GoDaddy -veilingen -account.
 2. Selecteer in het menu bovenaan een domein vermelden . De pagina Een domein vermelden wordt weergegeven.
 3. Opmerking: als je niet ten minste één betalingstype hebt toegevoegd aan je GoDaddy -veilingen -account, wordt het bericht Account niet gevonden weergegeven. Klik op OK om naar de pagina Mijn instellingen te gaan. ZieDe accountinstellingen van je GoDaddy-veilingen bewerken voor instructies over het toevoegen van een betalingstype. Als je klaar bent, klik je op Een domein vermelden om terug te keren naar de pagina Je domein vermelden.

 4. Voer in de velden Domeinnaam en Bevestig domeinnaam de domeinnaam in die je wilt vermelden.
 5. Selecteer bij Type vermelding de 7-daagse openbare veiling .
 6. Vul in het gedeelte Vermeldingsgegevens toevoegen het volgende in:
  • Bedrag startbod - Voer het minimale startbod in USD in. Je moet minimaal $ 20 invoeren.

   Opmerking: om je domeinnaam voor meer dan $ 50.000 te vermelden, moet je een aanbieding/tegenaanbieding gebruiken. Zie voor meer informatieDomeinen verkopen met een bod/tegenbod of een Nu kopen -vermelding .

  • Optioneel: Reserveringsprijs toevoegen - Als je de domeinnaam alleen wilt verkopen als het winnende bod aan een drempelwaarde voldoet, selecteer je deze optie en voer je het minimumbedrag in dat je accepteert in USD.
  • Selecteer uur einde veiling - Selecteer de periode waarin je wilt dat de veiling eindigt.
  • Categorie - Selecteer de categorieën waarin je je domeinnaam wilt weergeven.

   Opmerking: je ontvangt één gratis categorie bij je vermelding en je kunt tegen een extra vergoeding vier extra categorieën kopen.

  • Optioneel: bevat een website - Selecteer deze optie om je huidige, live website op te nemen in de verkoop van de domeinnaam. Als deze optie is geselecteerd, wordt er een link naar de website weergegeven in je vermelding.
  • Optioneel: Bevat inhoud voor volwassenen - Selecteer deze optie als je website inhoud voor volwassenen bevat.
  • Optioneel: Beschrijving - Voer een beschrijving in voor de domeinnaam die u vermeldt. Als je verkeersgegevens hebt voor de domeinnaam, kun je deze toevoegen aan de beschrijving.
 7. Optioneel: In het gedeelte Zichtbaarheid vergroten kun je de zichtbaarheid van je domeinnaam vergroten met de volgende upgrades:
  • Maak van mijn vermelding een startpaginafunctie - Selecteer deze optie om je domeinnaam weer te geven in de sectie Vermeldingen van functies van de startpagina van Veilingen.
  • Maak van Mijn vermelding een functie voor een categoriepagina - Selecteer deze optie om je domeinnaam weer te geven in het gedeelte Categorievermeldingen op de overeenkomstige categoriepagina.
 8. Voer een van de volgende handelingen uit in het gedeelte Betalingen ontvangen:
 9. Selecteer in het gedeelte Overeenkomsten dat je alle relevante overeenkomsten hebt gelezen en dat je hiermee instemt, evenals de nieuwe prijsstructuur voor GoDaddy -veilingen.
 10. Klik op Voltooien om door te gaan naar de kassa of klik op Nog een vermelding maken om een andere domeinnaam weer te geven voordat je afrekent.

  Opmerking: als je geen upgrade -opties hebt geselecteerd en je al een GoDaddy -veilingen -lidmaatschap hebt, hoef je niet door te gaan naar de kassa om je vermelding te voltooien.

Het kan tot 72 uur duren voordat GoDaddy -veilingen je vermelding hebben geactiveerd.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.