Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Domeinen verkopen in een 7-daagse openbare veiling

Met GoDaddy-veilingen® kunt u uw domeinnaam te koop aanbieden in een 7-daagse openbare veiling.

U stelt de vraagprijs in, dit is het minimum startbod dat kopers kunnen invoeren voor de domeinnaam. Potentiële kopers brengen biedingen uit en de hoogste bieder wint wanneer de veiling eindigt. U kunt ook een minimumprijs instellen, zodat de domeinnaam alleen wordt verkocht als het winnende bod aan een drempelwaarde voldoet.

Notitie: Potentiële kopers kunnen de minimumprijs niet zien, maar ze kunnen wel zien dat u er een heeft ingesteld en of iemand deze heeft gehaald.

Zie voor meer informatie over uw vermeldingsoptiesUitleg over advertentie-opties van GoDaddy .

 1. Log in op uw GoDaddy-veilingen account.
 2. Selecteer in het hoofdmenu Vermeld een domein . De pagina List a Domain wordt weergegeven.
 3. Notitie: Als je niet ten minste één betalingstype hebt toegevoegd aan je GoDaddy-veilingen-account, wordt het bericht Account niet gevonden weergegeven. Klik OK om naar de pagina Mijn instellingen te gaan. ZienDe accountinstellingen van je GoDaddy-veilingen bewerken voor instructies over het toevoegen van een betalingstype. Als u klaar bent, klikt u op Vermeld een domein om terug te keren naar de pagina Uw domein vermelden.

 4. In de Domeinnaam en Bevestig de domeinnaam velden, voer de domeinnaam in die u wilt vermelden.
 5. Van Type vermelding , selecteer 7-daagse openbare veiling .
 6. In de Vermeldingsdetails toevoegen sectie, vul het volgende in:
  • Bedrag startbod - Voer het minimum startbod in USD in. U moet minimaal $ 20 invoeren.

   Notitie: Om uw domeinnaam voor meer dan $ 50.000 te vermelden, moet u een aanbiedingstype / tegenaanbieding gebruiken. Zie voor meer informatieDomeinen verkopen met aanbieding / tegenbod of koop nu-vermeldingen .

  • Optioneel: Voeg reserveringsprijs toe - Om de domeinnaam alleen te verkopen als het winnende bod aan een drempel voldoet, selecteert u deze optie en voert u vervolgens het minimumbedrag in dat u accepteert in USD.
  • Selecteer Einde uur veiling - Selecteer het tijdsbereik waarin u de veiling wilt laten eindigen.
  • Categorie - Selecteer de categorieën waarin u uw domeinnaam wilt opnemen.

   Notitie: U ontvangt één gratis categorie bij uw vermelding en u kunt tegen een extra vergoeding vier extra categorieën aanschaffen.

  • Optioneel: Bevat een website - Selecteer deze optie om uw huidige, live website op te nemen in de verkoop van de domeinnaam. Indien geselecteerd, wordt een link naar de website in uw vermelding weergegeven.
  • Optioneel: Bevat inhoud voor volwassenen - Selecteer deze optie als uw website inhoud voor volwassenen bevat.
  • Optioneel: Omschrijving - Voer een beschrijving in voor de domeinnaam die u vermeldt. Als u verkeersgegevens heeft voor de domeinnaam, kunt u deze toevoegen aan de beschrijving.
 7. Optioneel: In de Verhoog de zichtbaarheid sectie kunt u de zichtbaarheid van uw domeinnaam vergroten met de volgende upgrades:
  • Maak van mijn vermelding een startpaginafunctie - Selecteer om uw domeinnaam weer te geven in het onderdeel Functielijsten van de startpagina van Veilingen.
  • Maak van mijn vermelding een categoriepaginafunctie - Selecteer om uw domeinnaam weer te geven in het gedeelte Categorielijsten op de overeenkomstige categoriepagina.
 8. In de Betalingen ontvangen sectie, voert u een van de volgende handelingen uit:
 9. In de Overeenkomsten selecteer dat u alle relevante overeenkomsten hebt gelezen en hiermee akkoord gaat, evenals de nieuwe prijsstructuur voor GoDaddy-veilingen.
 10. Klik Af hebben om verder te gaan met afrekenen, of klik op Maak nog een vermelding om een andere domeinnaam te vermelden voordat u uitcheckt.

  Notitie: Als je geen upgrade-opties hebt geselecteerd en je al een GoDaddy Auctions-lidmaatschap hebt, hoef je niet door te gaan naar de kassa om je vermelding te voltooien.

Het kan tot 72 uur duren voordat GoDaddy-veilingen uw vermelding hebben geactiveerd.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.