Domeinbewaking instellen

Je kunt domeinbewaking toevoegen aan specifieke domeinnamen, zodat je wijzigingen kunt volgen die in deze domeinnamen zijn aangebracht. We sturen je binnen 24 uur updates via e -mail wanneer de bewaakte domeinnaam verandert.

Voor meer informatie, zie Veelgestelde vragen over nalevering en bewaking van domeinen

1. Meld je aan bij de pagina Mijn producten.
  2. Als je niet automatisch wordt doorverwezen naar die pagina, selecteer dan het tabblad Mijn producten:
  3. Tabblad Mijn producten

4. Klik op Alles beheren:
  5. Alles beheren

6. Selecteer in het menu Kopen/verkopen Nabestellingen en bewaking .
  7. Klik onder Een domein controleren op Monitoring toevoegen .
  8. Voer in het venster Domeinbewaking toevoegen dat wordt weergegeven de domeinnamen in die u wilt bewaken, één domeinnaam per regel en klik op Volgende . Neem niet het voorvoegsel 'www' op.
  9. Voer in het veld E -mailadres 1 het e -mailadres in waarnaar je wilt dat we meldingen verzenden.
  10. (Optioneel) Als je e -mailupdates op een ander adres wilt ontvangen , voer je in het veld E -mailadres 2 een ander e -mailadres in.
  11. Klik op OK en klik vervolgens opnieuw op OK.