DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij Tucows (Hover)

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste productiviteitssuite die er bestaat — Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam laat hosten bij Tucows™ (Hover™) hebben we een eenvoudig stap-voor-stap proces voor je gemaakt zodat je je e-mail kunt instellen en ermee aan de slag kunt gaan.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je je DNS-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24–36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Je DNS-instellingen opslaan

1. Meld je aan bij je Hover-account.
  2. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik dan op de domeinnaam die je wilt bewerken.
  3. Klik op het tabblad DNS.
  4. Klik voor elke nieuwe record op Add New (Nieuwe toevoegen) en geef het volgende op:
    • TXT-record — Selecteer bij Recordtype de optie TXT en geef de informatie op die we je hebben gemaild.
    • CNAME-records — Selecteer bij Record Type (Recordtype) de optie CNAME en geef de informatie op die we je hebben gemaild.
    • MX-records — Selecteer bij Record Type (Recordtype) de optie MX en geef de informatie op die we je hebben gemaild.
    • SRV-records — Selecteer bij Record Type (Recordtype) de optie SRV en geef de informatie op die we je hebben gemaild.
  5. Klik op Save (Opslaan) als je klaar bent met het toevoegen van je DNS-records.

GoDaddy je DNS-instellingen laten controleren

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Klik op Ik heb deze instellingen bijgewerkt. Voltooid!

Je bent er klaar voor! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is klikken op Check Mail Now (Nu e-mail controleren) om je nieuwste productiviteitssuite te gebruiken.