DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij eNom

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste productiviteitssuite die er bestaat — Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam laat hosten bij eNom® hebben we een eenvoudig stap-voor-stap proces voor je gemaakt zodat je je e-mail kunt instellen en ermee aan de slag kunt gaan.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je de CNAMES, MX-records en SRV-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24–36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Naar je DNS-instellingen gaan

1. Meld je aan bij je eNom-account.
  2. Klik in het gedeelte Domains (Domeinen) op Registered (Geregistreerd).
  3. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik dan op de domeinnaam die je wilt bewerken.
  4. Ga als volgt te werk als je je DNS-instellingen wilt bijwerken:
    • TXT-record — selecteer Hostrecords in het gedeelte Domein beheren en geef de informatie op die we je hebben gemaild.
    • CNAMES — selecteer Host Records (Hostrecords) in het gedeelte Manage Domain (Domein beheren) en geef de informatie op die we je hebben gemaild.
    • MX-records — selecteer Email Settings (E-mailinstellingen) in het gedeelte Manage Domain (Domein beheren) en selecteer vervolgens User (MX) (Gebruiker (MX)) in het gedeelte Service Selection (Serviceselectie). Geef de informatie op die we je hebben gemaild.
    • SRV-records — selecteer Host Records (Hostrecords) in het gedeelte Manage Domain (Domein beheren) en geef vervolgens de informatie op die we je hebben gemaild.

GoDaddy je DNS-instellingen laten controleren

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Klik op Ik heb deze instellingen bijgewerkt. Voltooid!

Je bent er klaar voor! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is klikken op Check Mail Now (Nu e-mail controleren) om je nieuwste productiviteitssuite te gebruiken.