Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

DNS instellen

Als je niet zeker weet hoe je DNS moet instellen, hoef je je geen zorgen te maken. Onze DNS -experts kunnen je DNS voor maximaal 3 domeinen instellen op het bedieningspaneel van je server.

Opmerking: bel voor meer informatie over deze service (480) 463-8824 .

GoDaddy Expert Services

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy biedtMenu Expert Services .