DNS-hosting toevoegen

Voeg je domein toe aan DNS-hosting en beheer je DNS bij ons, terwijl je domein geregistreerd blijft bij een ander bedrijf.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer DNS > DNS-hosting toevoegen.
    dns-hosting toevoegen selecteren hosting uit dns-menu
  3. Typ je domein in het veld Domeinnaam en selecteer vervolgens Volgende.
  4. Wijs de opgegeven naamservers toe aan je domeinnaam via je domeinregistrant. Het zonebestand voor je domein is pas actief op DNS-hosting nadat je je naamservers hebt bijgewerkt.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.