DNS-hosting toevoegen

Je kunt DNS-records toevoegen, bewerken en verwijderen voor een domeinnaam die geregistreerd staat bij ander bedrijf door deze toe te voegen aan je DNS-hosting in je account. Hierdoor kun je je DNS bij ons beheren, terwijl je domein geregistreerd blijft bij aan ander bedrijf. Je kunt ook je domein overdragen voor gebruik om alles in hetzelfde account te beheren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Klik in het menu Instellingen op het tabblad DNS en kies voor DNS-hosting toevoegen.

DNS-hosting toevoegen
  3. In het veld Domeinnaam geef je de naam van het domein op dat je wilt beheren met DNS-hosting en klik op Volgende.
  4. Er wordt een bericht weergegeven met een set naamservers die toegevoegd moeten worden aan je domeinnaam.
  5. Verplicht: Om dit proces te voltooien en je zonebestand te activeren, moet je de naamservers op je domeinnaam bijwerken. Dit kan gedaan worden bij je huidige domeinregisterhouder (waar je domeinnaam geregistreerd is).

Het kan tot 48 uur duren voordat de wijzigingen volledig zijn doorgevoerd. Gedurende deze periode kunnen je website, e-mail of andere domeinservices worden onderbroken.

Verwante stap

Meer informatie

• Draag je domeinnaam over om alles op één account te houden.