DNS-hosting annuleren

Annuleer DNS -hosting voor domeinen die niet bij GoDaddy zijn geregistreerd. Hierdoor wordt het zonebestand van je account bij GoDaddy verwijderd en gedeactiveerd, zodat je DNS elders kunt beheren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer het selectievakje naast de domeinen die je wilt bijwerken. Of selecteer het vinkje en kies Alles selecteren .
  3. Selecteer DNS en vervolgens DNS -hosting annuleren .
    annuleer gehoste dns
  4. Vink het vakje aan om de annulering te bevestigen.
  5. Selecteer Opslaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.