DNS-hosting annuleren

Annuleer DNS -hosting voor domeinen die niet bij GoDaddy zijn geregistreerd. Hierdoor wordt het zonebestand van je account bij GoDaddy verwijderd en gedeactiveerd, zodat je DNS elders kunt beheren.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Vink het vakje aan naast de domeinen waarmee je werkt. Of selecteer het vinkje en Alles selecteren .
  3. Selecteer DNS en vervolgens DNS -hosting annuleren .
    annuleer gehoste dns
  4. Vink het vakje aan om de annulering te bevestigen.
  5. Selecteer Opslaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.