Help

Linux Hosting (cPanel) Help

DNS beheren voor je hostingaccount

Als je de DNS van je gehoste domein moet wijzigen, kun je DNS-beheer openen via je hostingaccount.

  1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het gedeelte Domeinen op DNS-beheer.

Zie DNS beheren voor meer informatie over het gebruik van DNS-beheer.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.