DLL -ondersteuning in Windows -hostingaccounts

Onze Windows -hosting ondersteunt alleen ASP.NET -toepassings -DLL's. Bovendien zijn DLL's waarvoor registratie bij IIS is vereist, niet toegestaan. DLL's moeten worden geüpload naar een bin -map binnen een toepassingshoofdmap op je hostingaccount.

Zie de volgende artikelen voor meer informatie over het instellen van een aangepaste map voor een hostingaccount:

Beheer bestanden in mijn Linux -hostingaccount