Schijfruimtecontrole

Er kan een moment komen dat je server geen ruimte meer heeft. Dit kan nadelig zijn voor je bedrijf, aangezien een gebrek aan schijfruimte ertoe kan leiden dat je site niet werkt en mogelijk klanten verliest.

Symptomen

Dit zijn enkele symptomen die kunnen wijzen op een probleem met de schijfruimte:
  • Het is mogelijk dat je e -mails ontvangt van Plesk of WHM dat de limieten voor de schijfruimte worden benaderd of overschreden.
  • Mogelijk ontvangt u foutmeldingen, zoals onvoldoende schijfruimte. Kan geen inhoud naar het bestand schrijven of mislukt: geen ruimte meer op het apparaat.
  • Plesk of WHM werkt mogelijk niet meer en geeft fouten weer zoals Schijfquota overschreden.

Proces

Het is belangrijk om schijfproblemen snel op te sporen en op te lossen. Hieronder vind je artikelen die je helpen bij het uitvoeren van een schijfruimteaudit op je server en het verminderen van het schijfgebruik op basis van wat je aantreft.

Proces
Vind gebieden van schijfgebruik op WHM/cPanel
Vind gebieden van schijfgebruik op Plesk Linux
Vind gebieden van schijfgebruik met SSH
Vind gebieden van schijfgebruik in Windows
Problemen met schijfgebruik voorkomen
Zoek inodegebruik
Verwijder overtollige inodes

GoDaddy Expert Services

Onze servertexperts kunnen je schijfruimtegebruik controleren, grote bestanden identificeren, ruimtebesparende aanbevelingen doen en na je goedkeuring maatregelen nemen om schijfruimte te verminderen. Voor meer informatie over deze service, onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de services die GoDaddy biedt naar onzeMenu Expert Services .