Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Digitale producten toevoegen

In je Websites + Marketing -webwinkel wil je misschien digitale producten aanbieden, zoals downloadbare documenten, video's of audiobestanden. Websites + Marketing -sites kunt zowel digitale producten als fysieke producten hebben, die naar je klanten worden verzonden.

Opmerking: het toevoegen van digitale producten is niet beschikbaar op mobiele apparaten.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je website.
  3. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Producten .
  4. Selecteer de knop Toevoegen om een nieuw product toe te voegen.
  5. Kies het producttype Video/Digitaal .
    Selecteer Digitale knop
  6. Begin met het invoeren van een productnaam en een prijs , dit zijn verplichte velden. Vul indien nodig de overige velden in.
    • Afbeelding of video : producten met afbeeldingen zijn aantrekkelijker. Selecteer een van de knoppen, blader naar het bestand dat je wilt gebruiken en kies Openen .
      Opmerking: afbeeldingen moeten de indeling JPG, JPEG, GIF of PNG hebben en mogen niet groter zijn dan 10 MB per stuk. (Je kunt afbeeldingen tot 5000 bij 5000 pixels uploaden, maar hun maximale weergave is 1920 bij 1080 pixels.)
    • Verkoopprijs : Toont de verkoopprijs waarbij de normale prijs is doorgehaald
    • Btw -categorie : Standaard is de categorie ingesteld op Digitale producten . Als het product belastbaar is, wijzigt u de menureeks naar Standaard of selecteert u Niet-belastbaar .
    • Zichtbaarheid : Zet de schakelaar voor Zichtbaar in mijn winkel op nee om seizoensgebonden artikelen te verbergen of als je van plan bent om later meerdere producten tegelijk weer te geven.
    • Categorieën : Maak het klanten gemakkelijker om artikelen te vinden door categorieën te maken, zoals kleding, huishoudelijke artikelen, speelgoed. Zie Productcategorieën toevoegen voor meer informatie over het maken van subcategorieën.
  7. Gebruik de tabbladen om meer details toe te voegen en het digitale product aan te bieden.
    • Beschrijving : voeg details over het product toe. handmatig of selecteer Beschrijving voorstellen om er automatisch een te laten genereren.
      • Gebruik Beschrijving voorstellen om een door AI gegenereerde beschrijving voor je product te maken. Je kunt de tekst kopiëren of opnieuw genereren door Nog een concept weergeven te selecteren en als je tevreden bent met de uitvoer, selecteer je Invoegen .
      • Opmerking: met ten minste één productafbeelding en een producttitel kan de AI een nauwkeurigere beschrijving genereren.
    • Downloadbare content : Selecteer Bestand toevoegen . Na het toevoegen en benoemen van je productbestand, selecteer je Opslaan om het te uploaden.
      Opmerking: je kunt maximaal 10 bestanden per product uploaden. Bijna alle bestandstypen zijn toegestaan (MP3, MP4, M4A, ZIP, CSV, XLS, etc.) en elk bestand kan niet groter zijn dan 2 GB. Je klant krijgt een unieke URL voor elk bestand en kan het bestand maximaal 3 keer downloaden.
    • Zoekmachines : voegt automatisch een directe link toe aan dit product, die je kunt bewerken.
  8. Selecteer opnieuw Opslaan als je klaar bent of selecteer Opslaan en nog een toevoegen om meer producten toe te voegen.
    Opmerking: je kunt niet meer dan 5000 producten aan je webwinkel toevoegen, ongeacht de combinatie van fysieke en digitale producten. Je kunt niet meer dan 100 producten tegelijk uploaden. Hoewel je producten kunt toevoegen aan of importeren in je winkel, is er geen exportoptie.
  9. Publiceer je website om je wijzigingen door te voeren.

Deze video behandelt het toevoegen van producten en productafbeeldingen, evenals prijzen, btw, betalingen en verzending voor je webwinkel.

Verwante stappen

De downloadlimiet opnieuw instellen op de bestelpagina van het digitale product:

1. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Bestellingen .
  2. Selecteer de bestelling van het digitale product.
  3. Scroll naar Bestanden .
  4. Selecteer Limieten opnieuw instellen .
  5. Selecteer OK om de downloadlimieten opnieuw in te stellen voor alle bestanden die aan deze bestelling zijn gekoppeld.

De downloadlink opnieuw verzenden naar je klant vanaf de bestelpagina van het digitale product:

1. Vouw op je Dashboard Winkel uit en selecteer vervolgens Bestellingen .
  2. Selecteer de bestelling van het digitale product.
  3. Scroll naar Bestanden .
  4. Selecteer Koppelingen opnieuw verzenden .
  5. Selecteer OK om de downloadlinks naar het e -mailadres van de klant te sturen dat aan de bestelling is gekoppeld.