Digitale producten toevoegen

In je Websites + Marketing webwinkel wil je misschien digitale producten aanbieden, zoals downloadbare documenten, video's of audiobestanden. Website Builder -sites kunt zowel digitale producten als fysieke producten hebben, die naar je klanten worden verzonden.

Opmerking: het toevoegen van digitale producten is niet beschikbaar op mobiele apparaten.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Selecteer op je Dashboard Commerce en selecteer onder Producten Producten .
  1. Selecteer de knop Toevoegen om een nieuw product toe te voegen.
  2. Kies het producttype Video/Digitaal.
    Selecteer Digitale knop
  3. Begin met het invoeren van een productnaam en een prijs , dit zijn verplichte velden. Vul indien nodig de overige velden in.
    • Afbeelding of video : producten met afbeeldingen zijn aantrekkelijker. Selecteer een van de knoppen, blader naar het bestand dat je wilt gebruiken en kies Openen .

Opmerking : afbeeldingen moeten de indeling .jpg, .jpeg, .gif of .png hebben en mogen niet groter zijn dan 10 MB per afbeelding. (Je kunt afbeeldingen tot 5000 bij 5000 pixels uploaden, maar hun maximale weergave is 1920 bij 1080 pixels.)

• Verkoopprijs : Toont de verkoopprijs waarbij de normale prijs is doorgehaald
    • Btw -categorie : Standaard is de categorie ingesteld op Digitale producten . Als het product belastbaar is, wijzigt u de menureeks naar Standaard of selecteert u Niet-belastbaar .
    • Zichtbaarheid : Zet de schakelaar voor Zichtbaar in mijn winkel op nee om seizoensgebonden artikelen te verbergen of als je van plan bent om later meerdere producten tegelijk weer te geven.
    • Categorieën : Maak het klanten gemakkelijker om artikelen te vinden door categorieën te maken, zoals kleding, huishoudelijke artikelen, speelgoed. Zie Productcategorieën toevoegen voor meer informatie over het maken van subcategorieën.
  4. Gebruik de tabbladen om meer details toe te voegen en het digitale product aan te bieden.
    • Omschrijving : Details over het product toevoegen.
    • Downloadbare content : Selecteer Bestand toevoegen . Nadat je je productbestand hebt toegevoegd en een naam hebt gegeven, selecteer je Opslaan om het te uploaden.

Opmerking : je kunt maximaal 10 bestanden per product uploaden en elk bestand mag niet groter zijn dan 2 GB. Je klant krijgt een unieke URL voor elk bestand en kan het bestand maximaal 3 keer downloaden.

• Zoekmachines : voegt automatisch een directe link toe aan dit product, die je kunt bewerken.
  5. Selecteer opnieuw Opslaan als je klaar bent of selecteer Opslaan en nog een product toevoegen om meer producten toe te voegen.

Opmerking : je kunt niet meer dan 5000 producten aan je webwinkel toevoegen, ongeacht de combinatie van fysieke en digitale producten. Je kunt niet meer dan 100 producten tegelijk uploaden. Hoewel je producten kunt toevoegen aan of importeren in je winkel, is er geen exportoptie. (InstantPage -gebruikers kunnen niet meer dan zes producten toevoegen zonder optie voor bulkuploads.)

6. Publiceer je website om je wijzigingen door te voeren.

Bekijk een demo met het toevoegen van producten, productafbeeldingen, prijzen, btw en verzendkosten als onderdeel van de instructiereeks voor het toevoegen van een webwinkel aan je website.