Webbouwer Help

Digitale cadeaubonnen instellen in Square

Stel een e-cadeaubonlink van Square in en voeg deze toe op je website zodat de bezoekers van je site digitale cadeaubonnen kunnen kopen. Met een cadeaubon nemen je verkopen toe, kun je communiceren met bestaande klanten of nieuwe klanten aantrekken. Het instellen en verkopen van online e-cadeaubonnen is gratis (hoewel je nog wel een betaalverwerkingstarief moet betalen aan Square).

Vereist: Voordat je een link voor een Square cadeaubon kunt instellen, moet je eerst een Square-account hebben.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer op het Dashboard Website en vervolgens Website bewerken.
  4. Voeg een sectie toe en ga dan op zoek naar Cadeaubon.
  5. Selecteer Instellingen cadeaubon in het menu voor cadeaubonnen.
    Selecteer Instellingen cadeaubon in het menu
  6. Ga in een nieuw tabblad of venster naar je Square-account en meld je aan.
  7. Selecteer cadeaubonnen in het linkermenu en volg de aanwijzingen. Als je ergens tegenaan loopt, lees dan het Help-artikel van Square (of bekijk hun video, of stel het in vanaf je app) en de veelgestelde vragen van Square.
  8. Controleer vanuit je Square-dashboard dat Online e-cadeaubonnen verkopen aangevinkt is. Kopieer de digitale cadeaubon-URL vanuit het Square-dashboard.
    Waar kun je je digitale cadeaubon-URL in Square vinden
  9. Als je weer op je Website Builder-site bent, plak je de URL die je uit Square hebt gekopieerd in het veld Cadeaubon-URL.
  10. Bewerk de overige sectie-instellingen en vergeet niet om je site te publiceren zodat je wijzigingen zichtbaar worden.