Help

GoDaddy Help

Diavoorstellingen en fotogalerijen toevoegen

Met Website Builder kun je het uiterlijk van je website verbeteren door er diavoorstellingen en fotogalerijen aan toe te voegen.

Met diavoorstellingen van afbeeldingen kun je je afbeeldingen op je website weergeven middels diavoorstellingen. Met fotogalerijen kun je foto's op je website weergeven waar bezoekers vervolgens op kunnen klikken om er een grotere versie van te bekijken.

 1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
 2. Klik op Site bewerken.
 3. Gebruik slepen en neerzetten Het pictogram Diavoorstelling om een diavoorstelling of Het pictogram Fotogalerij fotogalerie op de pagina te plaatsen en klik vervolgens op Afbeeldingen omwisselen.
 4. Klik in het venster Foto's beheren op Foto's toevoegen en selecteer een van de volgende opties:
  • Mijn foto's — Klik op Bladeren om een afbeelding te selecteren die je wilt uploaden vanaf je computer en klik vervolgens op Openen.
  • Gratis afbeeldingen — Om afbeeldingen uit de bibliotheek te selecteren, voer je een zoekterm in. Zo kun je specifieke afbeeldingen zoeken, of je selecteert een categorie in het menu Alle categorieën.
  • Facebook — Als je afbeeldingen rechtstreeks vanuit je Facebook®-account wilt importeren, klik je op Koppelen aan Facebook. Meld je daarna aan bij je Facebook-account en klik vervolgens op Aanmelden met Facebook.

   Als je de koppeling met Facebook wilt verbreken, ga je naar je Facebook-accountinstellingen. Klik vervolgens op Apps en klik op X naast Website Builder.

  • Instagram Als je afbeeldingen rechtstreeks wilt importeren vanuit je Instagram®-account, klik je op Verbinden met Instagram. Meld je daarna aan bij je Instagram-account en klik op Aanmelden met Instagram.
 5. Selecteer de afbeeldingen die je wilt gebruiken en klik vervolgens op Invoegen.
 6. Om de volgorde van de foto's te wijzigen, sleep je ze in de gewenste volgorde.
 7. Klik op Opslaan.
 8. Klik op Publiceren om je site online bij te werken.

Volgende stap


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.