Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Stel een diagnose van je serverprestaties en beveiligingsproblemen

Slechte instellingen kunnen ertoe leiden dat je site traag werkt of dat de server af en toe vastloopt. Onze serverspecialisten kunnen je helpen bij het configureren en optimaliseren van je VPS of dedicated server om de sitesnelheid en de uptime van de server te verbeteren.

Onze beveiligingsexperts kunnen de beveiligingsinstellingen van je server controleren en aanbevelingen doen om de beveiliging van je server te verbeteren. We voeren een audit uit op applicatieniveau voor apps zoals WordPress, Joomla, Drupal en we doen een audit op serverniveau.

Opmerking: voor meer informatie over deze service, onze GoDaddy -gidsen zijn er om je te helpen.

GoDaddy Expert Services

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy aanbiedtMenu Expert Services .