Details van je database weergeven

Nadat je je database hebt gemaakt, kun je de details, met inbegrip van de hostnaam, in je controlepaneel vinden.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op MySQL-databases.

Je Database-namen en je Gebruikers worden weergegeven.

cPanel-hostingaccounts hosten databases op dezelfde server als je website; gebruik het onderstaande om verbinding te maken:

• Applicaties op je website maken verbinding met behulp van localhost als de hostnaam.
  • Remote databaseconnecties van je computer gebruikt het IP-adres van je hostingaccount als de hostnaam (meer informatie).

Als je je niet kunt aanmelden bij je database, reset je één van de gebruikerswachtwoorden van de database door op de gebruikersnaam te klikken die je wilt gebruiken, het wachtwoord te resetten en daarna te klikken op Wachtwoord wijzigen.