Verwijder e -mailaccounts van gebruikers

Als je een gebruiker niet langer nodig hebt, bijvoorbeeld als een werknemer je organisatie verlaat, kun je zijn e -mailadres op elk moment verwijderen. Het account is dan beschikbaar om een nieuwe gebruiker aan te maken.

Opmerking: Als een gebruiker eenmaal is verwijderd, is de inhoud ervan niet langer toegankelijk en moeten eventuele aliassen worden toegevoegd aan een andere gebruiker of distributiegroep. Je kunt een gebruiker echter binnen 30 dagen na de verwijderingsdatum herstellen .

1. Meld je aan bij je E & Office -dashboard (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Beheren naast de gebruiker die je wilt verwijderen.
    Gebruikersaccount selecteren beheren om te verwijderen
  3. Selecteer Account verwijderen .
  4. Selecteer het selectievakje om te bevestigen dat je het postvak en de aliassen wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen .
    Selectievakje geselecteerd en knop Verwijderen