Deel trackinginformatie met mijn klanten in Managed WooCommerce Stores

Wanneer je klanten wachten op een zending, willen ze weten wanneer ze deze kunnen verwachten. Met tracking van zendingen in Managed WooCommerce Stores kunnen je klanten automatisch een e -mail ontvangen wanneer je verzendinformatie aan hun bestelling toevoegt.

De e -mail voor verzonden item is standaard ingeschakeld in je WooCommerce -instellingen. Om deze instellingen te bekijken en de e -mail te controleren:

1. Meld je aan bij WordPress .
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant WooCommerce en selecteer vervolgens Instellingen .
  3. Klik op E -mails en selecteer E -mails beheren .
  4. Selecteer het tabblad E -mails en klik op het type verzonden artikelen .

Hier kun je de instellingen en inhoudsgebieden bewerken. De standaardinstellingen zijn:

• Onderwerp: Een item van{site_title} bestelling{order_number} is verzonden!
  • Richting: Je pakket is onderweg!
  • Aanvullende inhoud: houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de vervoerder de trackinginformatie van de zending heeft bijgewerkt.

De e -mail bevat dan een tabel met verzendingen met de naam van de vervoerder en het trackingnummer. Het trackingnummer wordt opgemaakt als een URL -koppeling als je een tracking -URL hebt opgegeven toen je de trackinginformatie voor de verzending aan de bestelling toevoegde .

Opmerking: al je andere bestelgerelateerde e-mails, behalve Restituties , bevatten nu verzendingsinformatie.