Deel Microsoft 365 app -bestanden vanuit OneDrive of SharePoint

Bepaalde Microsoft 365 -abonnementen worden geleverd met webapps voor verbeterde samenwerking binnen je organisatie. Je kunt bestanden altijd en overal bewerken en delen, zelfs op mobiele apparaten.

1. Meld je aan bij OneDrive of SharePoint. ( Hier is hoe. )
  2. Selecteer + Nieuw en kies een app uit de lijst.
    Nieuwe opening voor een lijst met apps
  3. Selecteer bovenaan de pagina de voorbeeldtekst waarvan je de naam van je document wilt wijzigen.
    Selecteer de voorbeeldnaam om de naam van het document te wijzigen
  4. Selecteer in de rechterbovenhoek Delen .
    Share -knop
  5. (Optioneel) Kies of je de bewerkingstoegang wilt aanpassen.
  6. Voer de namen of e -mailadressen in van de mensen met wie je wilt delen.
  7. Selecteer Verzenden .
    Voer namen of e -mailadressen in en verzend

Je document wordt automatisch opgeslagen, dus je kunt het sluiten wanneer je er klaar voor bent.