Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

De zonebestandsrecords van mijn domein importeren

Importeer DNS -zonebestandsrecords vanuit een lokaal opgeslagen bestand om meerdere records toe te passen op een domein. Importeren kan handig zijn als je van plan bent dezelfde instellingen voor meerdere domeinen te gebruiken of als je instellingen van een andere DNS -provider wilt verplaatsen. We ondersteunen zonebestanden met de BIND -indeling en RFC 1035, dus het kan zijn dat je je bestand moet bewerken voordat je het importeert om aan deze vereisten te voldoen.

 1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
 2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  selecteer een enkel domein
 3. Selecteer DNS om je DNS -records te bekijken.
  selecteer het tabblad dns
 4. Selecteer Zonebestand importeren in het menu Acties .
  selecteer zonebestand exporteren
 5. Kies je bestand door het rechtstreeks neer te zetten in het venster Zonebestand kiezen of selecteer Door bestanden bladeren om het bestand op je apparaat te kiezen.
 6. Selecteer Zonebestand toepassen om het importeren te voltooien. Records uit de import worden toegevoegd aan de bestaande records. Het importeren mislukt als er conflicten zijn met bestaande records.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Gerelateerde stappen

Meer info