Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Domeinen Help

De zichtbaarheid van mijn contactgegevens wijzigen

Wijzig de privacyinstelling van je domein om de contactgegevens van je domein te verbergen of weer te geven. Voor elk domein dat via GoDaddy is geregistreerd, worden de contactgegevens van het domein automatisch vervangen door proxygegevens via onze privacyserviceprovider, Domains By Proxy & reg ;. Je contactgegevens staan nog steeds op het domein, maar proxygegevens worden gebruikt bij het register en in de WHOIS -directory van GoDaddy.

 1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
 2. Selecteer je domein in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
 3. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  domein selecteren
 4. Selecteer Contactinformatie weergeven naast Privacyinstellingen . Of verberg je contactgegevens als deze al zichtbaar zijn door Contactgegevens beschermen te selecteren.

  Opmerking: het openbaar maken van je contactgegevens, zelfs voor een korte tijd, kan door iedereen worden bekeken en mogelijk worden gebruikt. Als je het verbergt, worden je gegevens uit WHOIS verwijderd, maar als iemand het heeft gezien terwijl het werd weergegeven, kan hij / zij die eerdere informatie nog steeds gebruiken.

 5. Controleer hoe de contactinformatie na de veranderingen wordt weergegeven in de openbare WHOIS-database van GoDaddy en selecteer dan Doorgaan.
 6. Vink het vakje aan naast Ik ga akkoord met het weergeven van mijn contactgegevens in de openbare WHOIS -directory van GoDaddy. en selecteer vervolgens Doorgaan .

  Opmerking: Als je domeinbescherming hebt voor je domein, moet je je identiteit verifiëren. We sturen automatisch een verificatiecode als tweestapsverificatie (2SV) al langer dan 72 uur is ingeschakeld in je account. Anders kun je Wachtwoord verzenden selecteren en in dat geval verzenden we een eenmalig wachtwoord naar het e-mailadres van de registrant.

Je ziet een bevestiging van succes zodra je instellingen zijn bijgewerkt. Het kan tot 24 uur duren voordat deze wijzigingen volledig worden weergegeven in de openbare WHOIS -directory van GoDaddy.

Verwante stappen

 • Je kunt je contactgegevens verborgen houden en toch het domeineigendom verifiëren door een txt -record toe te voegen.
 • Op zoek naar meer bescherming voor je domeinnaam? Upgrade je domeinbescherming om je domeinen nog beter te beveiligen.

Meer informatie