De WordPress-versie privé maken

Controleer of WordPress up-to-date is De WordPress-versie privé maken
Blokkeer PHP in mappen Het WordPress-readme-bestand verwijderen
Schakel DISSALLOW_FILE_EDIT in WordPress in

Als iemand weet welke versie van WordPress je gebruikt, weet hij of zij mogelijk precies welke kwetsbaarheden je site heeft. Het is belangrijk om je versie privé te houden voor het geval je niet bijwerkt naar de nieuwste versie wanneer deze uitkomt.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Aanmelden bij WordPress.
  3. Ga naar Sucuri -beveiliging > Instellingen .
  4. Klik op het tabblad Harden.
  5. Zoek de sectie met het label WordPress -versie verwijderen .
  6. Als de sectie rood is, klik je op de knop Verharding toepassen.

Je hebt nu voorkomen dat je WordPress -versie openbaar wordt bekeken.